Hotels Wasserij Best

Hotels

Wasserij Best is dé wasserij voor hotels in Amsterdam, Utrecht, Noord- en Zuid-Holland. Wilt u zelf ervaren hoe wij het (bad)linnen voor uw hotel reinigen? Vraag een offerte aan!

Wasserij voor hotels

Al sinds 1967 verzorgen wij met succes de textielreiniging en het textielbeheer voor vele hotels in Amsterdam, Utrecht, Noord- en Zuid Holland en omstreken. Dit doen wij met veel toewijding voor zowel kleine als grote(re) hotels.

Of het om uw eigen textiel gaat of om het textiel uit onze voorraad, elk item wordt op dezelfde wijze behandeld. Benieuwd hoe wij dat doen? Wij leggen het u graag uit!

Textielbeheer

Wilt u zich focussen op uw hotel en geen zorgen meer over uw (bad)linnen? Onze dienst textielbeheer ontzorgt u volledig. Wij verzorgen o.a. de aanschaf, reiniging, distributie en kwaliteitscontrole.

Textielreiniging

U wilt de was van uw eigen linnen uitbesteden? Wasserij Best is gespecialiseerd in de reiniging van textiel voor hotels. Wij halen en brengen uw was op afgesproken tijden zodat u te allen tijde over voldoende schoon textiel beschikt.

Verzorgingsgebied

Benieuwd hoe wij uw hotel kunnen helpen?

Waarom Wasserij Best

 • Wij zijn dé horeca wasserij voor hotels sinds 1967
 • Wij werken samen met zowel kleinere als grote hotels
 • Onze eigen bezorgdienst haalt en brengt uw was met de juiste zorg
 • Modern machinepark waarmee wij uw linnen vouwen zoals u dat wenst
 • Geen investering nodig en volledig ontzorgd via onze dienst textielbeheer
 • Hotels Wasserij Best 1
  Hotels Wasserij Best 2
  Hotels Wasserij Best 3
  Hotels Wasserij Best 4
  Offerte aanvragen

  Wilt u weten hoe wij uw hotel kunnen helpen met textielreiniging en textielbeheer? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

  Offerte aanvraag
  Offerte Aanvragen

  Veel gestelde vragen

  Vind hier een antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

  Bekijk alle veel gestelde vragen

  Wasserij Best verhuurt ook linnen. Wij hebben een grote eigen voorraad met textiel voor restaurants en hotels waaruit een keuze gemaakt kan worden. Zie voor meer informatie onze pagina over textielbeheer.

  Wasserij Best werkt met een eigen bezorgdienst. Deze haalt en brengt jouw linnen op afgesproken dagen. Wij brengen de schone was en nemen de vuile was mee terug. De frequentie van halen en brengen hangt af van het aantal kilogrammen wasgoed.