Restaurants Textielreiniging En Textielbeheer Wasserij Best.webp

Restaurants

Wasserij Best is dé wasserij voor restaurants in Amsterdam, Utrecht, Noord- en Zuid-Holland. Wilt u zelf ervaren hoe wij het tafellinnen voor uw restaurant reinigen? Vraag een offerte aan!

Wasserij voor restaurants

Al sinds 1967 verzorgen wij met succes de textielreiniging en het textielbeheer voor vele top restaurants in Amsterdam, Utrecht, Noord- en Zuid Holland en omstreken. Dit doen wij met veel toewijding voor zowel starters als restaurants die al jaren gevestigd zijn. Of het om uw eigen linnen gaat of om het textiel uit onze voorraad, elk item wordt op dezelfde wijze behandeld. Benieuwd hoe wij dat doen? Wij leggen het u graag uit!

Textielbeheer

Wilt u zich focussen op uw restaurant en geen zorgen meer over uw tafellinnen? Onze dienst textielbeheer ontzorgt u volledig. Wij verzorgen o.a. de aanschaf, reiniging, distributie en kwaliteitscontrole.

Textielreiniging

U wilt de was van uw eigen linnen uitbesteden? Wasserij Best is gespecialiseerd in de reiniging van linnen voor restaurants. Wij halen en brengen uw was op afgesproken tijden zodat u te allen tijde over voldoende schoon linnen etc. beschikt.

Verzorgingsgebied

Benieuwd hoe wij uw restaurant kunnen helpen?

Waarom Wasserij Best

 • Wij zijn dé horeca wasserij voor restaurants sinds 1967
 • Wij werken samen met zowel starters als gerenommeerde zaken
 • Onze eigen bezorgdienst haalt en brengt uw was met de juiste zorg
 • Modern machinepark waarmee wij uw linnen vouwen zoals u dat wenst
 • Geen investering nodig en volledig ontzorgd via onze dienst textielbeheer
 • Restaurants Wasserij Best 01
  Restaurants Wasserij Best 02
  Restaurants Wasserij Best 03
  Restaurants Wasserij Best 04
  Offerte aanvragen

  Wilt u weten hoe wij uw restaurant kunnen helpen met textielreiniging en textielbeheer? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

  Offerte aanvraag
  Offerte Aanvragen

  Veel gestelde vragen

  Vind hier een antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

  Contact opnemen

  Ja! Als jij met een restaurant start, kan ook jij klant worden bij Wasserij Best. Jij kan jouw eigen tafellinnen aanschaffen – al dan niet met onze hulp bij een van onze leveranciers – of je kan linnen uit onze pool inzetten. Wij verzorgen dan de textielreiniging en het textielbeheer.

  Wasserij Best verhuurt ook linnen. Wij hebben een grote eigen voorraad met textiel voor restaurants en hotels waaruit een keuze gemaakt kan worden. Zie voor meer informatie onze pagina over textielbeheer.

  Het is niet nodig om eigen linnen voor jouw restaurant te hebben. Via onze dienst textielbeheer kan elk restaurant gebruik maken van onze pool met tafellinnen. Zie voor meer informatie onze pagina over textielbeheer.

  Wasserij Best werkt met een eigen bezorgdienst. Deze haalt en brengt jouw linnen op afgesproken dagen. Wij brengen de schone was en nemen de vuile was mee terug. De frequentie van halen en brengen hangt af van het aantal kilogrammen wasgoed.